Coaching op scholen

kindercoaching den haag boomtoppers boomklimmen

Bureau Buitenlucht in een boom op je schoolplein

Het gros van ons werk doen we in vaste samenwerkingsverbanden met scholen. We spreken dan een vast dagdeel af, waarbij we in een boom in de buurt van de school klimmen. Is je school in de buurt van de Scheveningse Bosjes of het Haagse Bos, dan kunnen we ook op onze vaste plekken klimmen.

De school selecteert de kinderen die in aanmerking komen voor de coaching. Per dagdeel is er ruimte voor maximaal vijf kinderen. De kinderen komen wekelijks zolang het nodig is (gemiddeld 5 tot 7 keer) en daarna maken ze plaats voor andere leerlingen. Het seizoen loopt van half april tot half oktober.

We werken met regulier en speciaal basisonderwijs.

De school bekostigt de coaching. Hiervoor geldt het reguliere tarief van 75 euro per sessie. Een dagdeel boomtoppercoaching komt voor een heel seizoen neer op om en nabij de 7000 euro. Sommige scholen krijgen hier subsidie voor. Het Nationaal Programma OnderwijsΒ biedt vast ook kansen.

Gun jij je leerlingen het geluk en de krachtige werking van Bureau Buitenlucht? Neem vooral contact op. Dank voor je vertrouwen.