Held
kindertraining

kindertraining zelfvertrouwen

Held | KINDERtraining

HELD is misschien wel de leukste kindertraining van Nederland. Iedere week gaan we met een klein groepje anderhalf uur op pad. Elke training is er een challenge: een duik in de koude zee, een optreden als levend standbeeld in een winkelstraat, een ultrablinddoekparcours, een dropping, slootje springen.

De challenges zijn altijd schaalbaar, zodat iedereen zijn of haar eigen grenzen kan verleggen. Het uitgangspunt is niet dat je een held wordt, maar dat je het al bent. HELD is uitgesproken positief. Er is nooit de optie om te falen. Iedereen doet het op zijn of haar niveau helemaal goed.

Natuurlijk coachen we daarbij op het verleggen van grenzen. De doelgroep is kinderen die last hebben van (faal)angsten, onzekerheden of een te laag zelfbeeld. Wat gebeurt er met je als je iets spannend vindt? Zijn er manieren om dat beter te reguleren? Kun je iets toch doen, terwijl je het spannend vindt?

De kinderen nemen de lessen van HELD mee naar hun persoonlijke uitdagingen. Om de challenges heen praten we daar kort over. We geven waar nodig tips mee. Maar de grote kracht van HELD zit in de ervaring zelf. Die laat de kinderen groeien en dat nemen ze mee, waar ze ook gaan.

 

Kindertrainingen in Den Haag en Heemstede

Op dit moment doen we HELD in Den Haag (samen met Buro Leerlingenhulp) en Heemstede (samen met Ströer Kinderpraktijk).

Kijk bij de FAQ voor meer praktische informatie