Volwassenen

Nieuw: het grote geluk van Bureau Buitenlucht… voor volwassenen!

En toen werkten we ook voor volwassenen – achteraf heel logisch. Alles wat we doen met kinderen, is natuurlijk precies zo leuk en effectief voor volwassenen. Bovendien vinden we het leuk om ook met volwassenen te werken.

Voor volwassenen bieden we individuele coaching in Den Haag. De coaching is altijd buiten en een mix van actie en gesprek. Iets meer gesprek als met de kinderen, maar we gaan ook gewoon boomklimmen of andere oefeningen doen. Vaak is het gesprek ook boven in de boom,  als dat geen frisse perspectieven oplevert!

De coaching ondersteunt bij angst- en stressklachten, burn-out of bij het maken van goede keuzes in werk- en leefsituaties. In sommige gevallen staat de coaching op zich. Soms is het aanvulling op een andere behandeling. Loop je tegen problematisch lange wachttijden op? We helpen je graag te overbruggen.

Aanpak
Er is niet één specifieke methode. We kijken samen wat nodig is en of de coaching dat kan bieden. De focus kan liggen op actie (corrigerende ervaringen, het aanboren van innerlijke kracht), ontspanning (mindfulness), het maken van vruchtbare keuzes of het werken aan (ware) acceptatie. Vaak is het een combinatie van al deze elementen.

Lees vooral ook even de pagina over onze werkmethodes .

Reken bovenal op een ontspannen, maar directe, no-nonsense aanpak. We blijven niet hangen bij het beroemde luisterende oor. Bureau Buitenlucht staat voor actie en beweging. Natuurlijk is het jouw leven, maar we denken graag actief mee.

De coaching is in Den Haag en wordt gedaan door Hedde.
Nieuwsgierig? 27 vragen? Behoefte aan snel contact? Hoplakee, doe er wat mee en mail of bel.