Coaching volwassenen

Ervaringsgerichte coaching voor volwassenen

Voor volwassenen bieden we individuele coaching in Den Haag. Het uitgangspunt is dat we de boom in gaan. Het proces van klimmen zit altijd vol onverwachtse lessen. Het is een krachtige vorm van ervaringsgericht leren: waar je tegenaan loopt – en wat je oplost – tijdens het klimmen, is ook relevant voor de uitdagingen in het echte leven.

Los van alles ankertjes en lessen, werkt de ervaring van boomklimmen ook door op een heel ander niveau. Het (her)ontdekken van je eigen kracht, de speelsheid, de verbinding met de natuur, de grootste uitzichten, de geborgenheid van de boomkroon – boomklimmen is voor veel mensen een krachtige en helende ervaring.

Gesprekken voeren we bij voorkeur boven in de boom. Als dat geen hout snijdt!

Voor wie
Dat is niet heel strak gedefinieerd. Gaat er bij jou iets aan? Dan is dat misschien een goed teken. We hebben ook geen vaste programma’s. Sommige mensen komen één sessie, sommigen een heel traject. Sommige mensen komen omdat ze van hun hoogtevrees af willen. Anderen zijn herstellende van een burn-out of kampen met lastige levensvragen.

In alle gevallen staat de eerste keer in het teken van kennismaking; met de methode, met elkaar. Alles is goed, het hoeft niet te klikken of matchen. Doet het dat wel, dan bekijken we samen wat voor proces handig en zinnig is.

De coaching is in Den Haag en wordt gedaan door Hedde Meima. Meer weten, afspreken? Neem contact op.