Over ons

Over ons

Bureau Buitenlucht is ontstaan uit een samenwerking tussen psycholoog Jobbe Leeuw en Hedde Meima, oprichter van de Haagse Boomtoppers. Dat is alweer een tijdje geleden, de pioniersjaren.

Inmiddels opereert Jobbe op de achtergrond en is Bureau Buitenlucht stevig op Haagse grond geworteld. Bureau Buitenlucht is verbonden aan de Haagse Boomtoppers en het Haagse Klimbos – onze meer recreatieve klimtak.

Bij die laatste is sinds 2021 Ido Pot aangeschoven; organisatiestrateeg met een voorliefde voor maatschappelijk nut. En zoals takken en wortels de neiging hebben te verstrengelen, doen ook het Haagse Klimbos en Bureau Buitenlucht dat.

De groepstrainingen voor jongeren doen Ido en Hedde samen. De individuele coaching doet Hedde. Op de achtergrond liggen goede plannen te wachten op tijd en ruimte. We zijn voortdurend nieuwe vormen en toepassingen aan het maken.

Wij hadden ook niet voorzien hoeveel rijkdom er zou schuilen in het klimmen in bomen. Inmiddels hebben we met duizenden mensen geklommen en we blijven ons verbazen over de impact.

Kom het vooral zelf ervaren!
Bedankt voor je interesse in ons werk en voel je zeer welkom met al je vragen of ideeën.

hedde meima ido pot