Boomtoppers
(kinder)coaching

kindercoaching den haag boomtoppers boom klimmen

Boomtoppers | (KINDER)coaching

Boomtoppers is (kinder)coaching* met behulp van boomklimmen – hoe leuk wil je het hebben? Het zijn geen kinderachtige bomen ook. Je gaat veilig gezekerd naar grote hoogtes. Onderweg kom je van alles tegen: angst, onzekerheid, lichamelijke uitdagingen. Welke verschillende krachten zijn er in jou actief als je onder spanning staat? Op wat voor manier kun je daar controle over uitoefenen? Al doende (her)ontdek je stapje voor stapje (tak voor tak) de kracht in jezelf.

Boomtoppers is coaching voor kinderen en volwassenen die meer in hun kracht mogen komen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat die kracht er altijd is. Je moet het alleen ontdekken in jezelf. Boomklimmen is een bijzonder leuke en goede manier om dat te doen.

Natuurlijk praten we ondertussen over waar je van houdt, wat je soms tegenhoudt en wat je daaraan kan doen. Wat we tijdens het klimmen leren, werkt ook bij de uitdagingen in het echte leven. Per persoon kijken we wat goed werkt. Naast klimmen, oefenen we met ondersteunende vaardigheden, zoals je kracht inzetten, gericht adem halen, het hier en nu ervaren, jezelf positief coachen etc.

Maar de grote kracht zit in de ervaring zelf. Spelenderwijs stimuleren we de moed, kracht, rust en wijsheid die in iedereen verborgen zitten. En dat neem je mee, het echte leven in. Boomtoppers is uitgesproken positief. We maken geen topper van je, je bent het al.

* In het begin was Boomtoppers op kinderen gericht… totdat we erachter kwamen dat het voor volwassenen minstens zo goed werkt. De focus bij volwassenen is breder. Ook voor mensen die kampen met overbelasting of burn-out kan klimmen een weldadige activiteit zijn. Klimmen is een goede oefening in mindfulness, activeert je lichaam en het vertrouwen in je lichaam en biedt simpelweg plezier. Bij volwassenen is er altijd meer ruimte voor gesprek. Dat doen we niet alleen op de grond, maar ook boven in de boom. Als dat geen frisse perspectieven oplevert!

Kindercoaching Den Haag, i.s.m. Buro Leerlingenhulp

Op dit moment is Boomtoppers actief in Den Haag. We werken heel fijn samen met Buro Leerlingenhulp. Interesse? Nieuwsgierig? Neem vooral contact op.

Bekijk ook vooral de veelgestelde vragen voor aanvullende info.