Boomtoppers
kindercoaching

kindercoaching den haag boomtoppers boomklimmen

Boomtoppers KINDERcoaching

Boomtoppers is (kinder)coaching* met behulp van boomklimmen – hoe leuk wil je het hebben? Het zijn geen kinderachtige bomen ook. Je klimt veilig gezekerd naar grote hoogtes. Onderweg kom je van alles tegen: gedachten die in de weg zitten, zenuwen in je lijf, juist veel te snel willen gaan, of moeite om je lichaam goed te gebruiken. 

Wat je leert in de boom, neem je mee naar je leven
Hier gaan we mee oefenen. Het grappige is dat wat je in de boom leert, je ook kan gebruiken op het schoolplein, thuis of in andere situaties. Dat is de kracht van leren door ervaren. Natuurlijk praten we daar ook over. Het liefst doen we dat bovenin de boom. Dat is nog eens een gesprek op niveau!

Voor wie
Boomtoppers is coaching voor kinderen die meer in hun kracht mogen komen. Misschien vermijd je wel dingen omdat je het te spannend vind. Misschien wel dingen die je eigenlijk wél wil. Misschien vind je het wel lastig om je staande te houden in de klas. Allemaal problemen waar je een beetje extra zelfvertrouwen goed bij kan gebruiken. Boomklimmen is een bijzonder leuke en goede manier om daaraan te werken!

Meer over onze visie alhier.

>> Boomtopper kindercoaching op je school? Klik hier. <<

Praktisch
Er zijn beperkte plekken beschikbaar voor de coaching op de dinsdag- en donderdagmiddag na schooltijd. We klimmen dan op onze vaste klimplek in de Scheveningse Bosjes, Den Haag. Ziehier de praktische info.

Kindercoaching Den Haag, i.s.m. Buro Leerlingenhulp

We werken heel fijn samen met Buro Leerlingenhulp. Interesse? Nieuwsgierig? Neem vooral contact op.