Boomtoppers
kindercoaching

kindercoaching den haag boomtoppers boomklimmen

boomtoppers: kindercoaching op scholen

Boomtoppers is kindercoaching met behulp van boomklimmen – hoe leuk wil je het hebben? Het zijn geen kinderachtige bomen ook. Kinderen klimmen veilig gezekerd naar grote hoogtes.

Onderweg kom je jezelf onvermijdelijk tegen: gedachten die in de weg zitten, zenuwen, gebrekkig contact met je lichaam, hoe je omgaat met spanningen en fysiek ongemak, problemen met aandacht etc. 

Een hoop om mee te spelen!  Wat je in de boom leert, kun je natuurlijk ook gebruiken op het schoolplein, thuis of in andere situaties waar je wat te leren hebt. Dat is de kracht van leren door ervaren.

Altijd positief!
Naast het bewust aanleren van manieren om spanning beter te reguleren, zit een groot deel van de kracht in het klimmen zelf. Boomklimmen zit bomvol krachtige en tastbare succeservaringen. Dat bekrachtigen we heel bewust. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen:

Wij geloven heilig in de kracht van een positieve benadering. 

Voor wie
De individuele kindercoaching doen we op dit moment alleen in vaste samenwerkingsverbanden met scholen. Op dit moment zijn er geen dagdelen meer beschikbaar voor basisscholen. Scholen zijn wel zeer welkom om kennis te maken en mogelijkheden voor de toekomst te verkennen.

Middelbaar onderwijs
Er is nog wel ruimte voor een vast samenwerkingsverband met een middelbare school. Interesse? We horen het graag.

Meer over onze visie alhier.