Pilot

Update: Pilot afgerond!

De pilots voor Held en Boomtopper coaching zijn afgerond. Beide waren zeer geslaagd: we hebben mooie resultaten gehaald en veel geleerd. Inmiddels zijn we op normale basis actief met beide vormen. Interesse? Bel of mail!

Onze ervaringen met Boomtopper Coaching zijn positief, maar beperkt. We kunnen nu knalhard reclame gaan maken, maar laten we daar nu net een hekel aan hebben. Liever bewandelen we de weg van de actie.

Daarom starten we in de maanden naar het voorjaar toe een pilot. Minstens een middag per week hangen we het touw in de boom voor coachingssessies. We vragen hier geen geld voor. Zo kunnen wij oefenen met deze nieuwe vorm en misschien is het voor jou(w kind) een mooie kans.

We zoeken kinderen:
– tussen 7 en 12
– die in hun dagelijkse leven kampen met bepaalde angsten of onzekerheden
– en een aantal opeenvolgende keren willen komen (als het na de eerste keer goed voelt)

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de pilot. We starten vanaf halverwege februari. De belangrijkste klimmiddag wordt dinsdag, maar er komen misschien ook mogelijkheden op sommige woensdagen en donderdagen. De sessies duren 30 tot 45 minuten.

Je kan je opgeven door Hedde te mailen of bellen (zie contactpagina). In alle gevallen kijken we van te voren of deze vorm van coaching geschikt is. We kijken ook of de vraag van je kind goed binnen de pilotgroep valt.

Het is dus niet gegarandeerd dat je mee kan doen. Er moet plek zijn en je vraag moet logischerwijs binnen het bredere scala aan vragen vallen wat we willen onderzoeken in de pilot.

De algemene informatie over Boomtopper Kindercoaching vind je hier.

En luister hier naar een leuk interview over de pilot op Radio West.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge